Nemzeti Rock Portál
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Szerkesztőség

Elérhetőségünk:
szalonnas.imre@yahoo.com

 
Társalgó
 

látotagó olvassa a lapot.

 
Számláló
Indulás: 2007-12-06
 
Hírek (2008-09)

Az új felállás

  2009.12.31. 00:39

Baranyi László ének
Papp Gyula billentyű
Sárvári Vilmos szólógitár
Schuster Lóránt
Szebelédi Zsolt dob
Tarnai Dániel basszusgitár

Átalakulóban a CSÍT

  2009.12.31. 00:38

A komlói székhelyű kiváló hard rock csapatból sajnos épp a hó folyamán lépett ki Zsiborás (Zsibi) György gitáros, Borbás (Steve) István billentyűs, és Friskó (Fidó) Péter basszugitáros, de már meg is van az első új tag, aki nem is akárki, hiszen a CSÍT billentyűse ezentúl Szepesi (Ricsosz) Richárd (Avatar, ex-Szkítia) lesz! A mai Toxicos koncertet a banda már Vele nyomja!

Érdekesség, hogy a távozók közül Zsibi és Steve a Lord egykori alapító basszusgitárosa Vida Ferenc
vezette Vida Rock Bandbe igazolt!

Koncertbeszámoló - Magozott Cseresznye XX. születésnapi koncert

  2009.12.28. 19:41

Ott voltam, láttam, rendkívül élveztem, és most le is írtam.
Fogadjátok szeretettel!

Lemez-helyzet

  2009.12.18. 10:07

Örömmel tudjatjuk a hírt, hogy a zenekar Éberálom albuma aranylemez lett! Mint ismeretes ez a díj 7500 eladott korong utána jár, amiről szerintem mindenki elismerheti, hogy rendkívüli teljesítmény! Gratulálunk a zenekarnak, és mindazoknak, akik megvásárolták az albumot!

"Miután az Ismeretlen Ismerős című produkcióból a közönség csak kettőt láthatott (Budapest, Szombathely), úgy gondoltuk, talán hiánypótló lehet egy DVD, melyen a budapesti előadás látható. A felvételt a XII. kerületi televízió rögzítette, s ezt nem kevés utómunkával sikerült olyan szintre hozni, hogy immáron mindenki számára, aki élőben nem láthatta, felejthetetlen élményt nyújthat. A DVD tartalmaz még egy soha nem látott interjút Attilával. A DVD megvásárolható a Fehérlófia könyvesboltban (Budapest, VIII. József krt. 44.) és a Mind-Zene Zeneáruházban (Budapest, V. Vámház krt. 4.), valamint megrendelhető az ismeros.hangoskonyv@gmail.com címen 3.200 Ft-os kedvezményes áron. Figyelem! Az ár - amely internetes rendelés esetén értendő - nem tartalmazza a postaköltséget, melynek összege a megrendelt példányok számától függ." Ismerős Arcok

Nem lesz koncertlemez

  2009.12.18. 10:00

Talán még van, aki emlékszik rá, de tavasszal beszámoltunk egy ápr. 17.-ei Csili művházas MagiCseri koncertről, annak az apropóján, hogy rögzítik. Nos, rögzítették, de a hanganyag rendkívül rossz minőségű lett és nem is lehet felhasználni. Úgyhogy mindazoknak, akik otthon szeretnének Magozott Cseresznye koncerten lenni, sajnos még várniuk kell egy darabig... Aki pedig új dalokat szeretne hallani, annak pedig kevesebbet kell majd várni.

Akusztikus album és lemezbemutató a PECSÁ-ban

  2009.12.18. 09:50

A zenekar megtartva tavalyi szokását idén is nagy, az NJA-t segítő koncertre hívja közönségét. A 2010. március hó 20.-án a budapesti Petőfi Csarnokban megtartandó koncert egyúttal a Nincs más föld, nincs más ég című 3. nagylemez bemutatója lesz egyben. A bulira jegyet váltani ismételten albumon keresztül lehet, hiszen most kiadtak egy Balladák című 9  számú lemezt, melyen  banda összes akusztikus dala található, természetesen ebbe egy új is belatartozik. (Vérrel szentelt föld, Ide születtem, Adjon az Isten, Villám sújtson, Büszkén és szabadon, A Szabadság betűi, Adjunk esélyt, Mindent vissza, Nemzeti dal.) A koncert vendégei lesznek: Sólymok fészke (Kalapács József akusztikus zenekara, Palmetta, Gaudi-Nagy Tamás zenekara, Gőbl Gábor és Varga Miklós. A CD&jegy kombó ára 2990 ft, a helyszínen majd 3490 ft lesz.

A dolog talán legnagyobb érdekessége, hogy a PECSÁ-ban a 2002-ben betiltott Fehér Karácsony óta nem léphetett fel nemzeti rock zenekar. Reméljük, a Hungarica tette egy folyamat kezdete lesz!

Újra aktív a Dinamit

  2009.12.18. 09:32
A nyáron derült ki, hogy a Dinamit zenekar 28 év után folytatja a zenélést. Most pedig hírek keltek szárnyra nagyobb turnéról, új dalokról, lemezről. Bemutatkozó koncertjük december 28.-án Szombathelyen lesz, ahol a Lord és az Ossian társaságában játszanak.

Az újjáalakult zenekar sajnos nem teljesen ujjáalakult, hiszen Németh Alajos basszer (Bikini, ex-Mini) és Vikidál Gyula énekes (Mobilmánia, ex-P. Mobil) főzenekaruk miatt nem vállalták a munkát, így helyüket mások töltik be. Az énekes Kálmán György lesz, aki eddig a Pandora zenekarral játszott P. Box, P. Mobil, Dinamit számokat, a basszusgitáron pedig Zselecz László, egy régi Eddás fog játszani. Az új felállású zenekar elkészített egy demofelvételt amely egyveleg a régi dalokból (letölthető itt). A felállás pedig:

Németh Gábor (SBB, ex-Skorpió, ex-P. Mobil) - dobok
Papp Gyula (P. Mobil, ex-Skorpió) - billentyűk
Szűcs Antal Gábor (ex-Skorpió) - szólógitár
Zselenc László (ex-Edda Művek, ex-P. Box) - basszusgitár
Kálmán György (ex-Pandora) - ének

Boldog Karácsonyt, és kellemes Ünnepeket kívánunk!

  2009.12.06. 16:19

Itt ülök december 6.-án a gép előtt, és azon gondolkodom, mi mindent kéne csinálnom, és hogy ebből mire lesz időm. Valószínű semmire. De talán mégis. Bár már megkopott az emlék, várhatóan az Ünnepre teljesítem ígéretem és befejezem a XX. MagiCseri születésnap kronológiájának megírását. Pár napja szereztem számlistát is, úgyhogy azt is fogok mellékelni! Ezen felül a lentebb emlegetett tervek még mindig tervek, és bár csúsznak, de - ha előbb nem is - utóbb majd csak a végére érek. Addigis fogadjatok szeretettel egy koncertajánlót. Még anno Mazula Imrétől hallottam.

December 19. Szentendre, Zorán szülőfaluja szülővárosa:
        - Magozott Cseresznye
        - Fejbőr
        - Magna Hungaria

Mennyi??? Ezer forint??? És a P. Mobil DVD-i is ennyik??? Igen.

  2009.12.06. 15:54

 

 

 

 

JÖN! JÖN! JÖN!

2009. DECEMBER 7.-ÉN MEGJELENIK
A TAVALY OKTÓBERI "BEATRICE 30"
SZÜLETÉSNAPI KONCERT
FELVÉTELE DVD-N!!!

A DVD ÁRA: 1000 Ft

Válogatáslemez a Bikinitől

  2009.12.06. 15:50

Akárcsak tavaly a Lord zenekar, idén a Bikini is újrajátszott két CD-nyi anyagot és kiadták.

The very best of Bikini

CD 1:
1.Ébredés után
2.Lóhere
3.Olcsó vigasz
4.Lassan szopogasd
5.Őrzöm a lángot
6.Széles – tágas
7.Valaki kéne
8.Magányos nap
9.A férfi megy, a nő marad
10.Már semmit sem érzek
11.Rossz idők
12.Nehéz a dolga
13.Megüssem vagy ne üssem
14.Fagyi

CD 2:
1.A Mennyország felé
2.Ne legyek áruló
3.Ezt nem tudom másképp mondani
4.Itthon vagyok
5.Könnycsepp a Mennyből
6.Ha volna még időm
7.Minden úgy történt
8.Angyali üdvözlet
9.Legyek jó
10.A világ végén
11.Közeli helyeken
12.Ki visz haza
13.Mielőtt elmegyek
14.Adj helyet

Már csak 5 cd van!

  2009.12.06. 15:33

Akinek ajándékozási vagy szimpla vételezési tervei vannak a közeljövőben, azok jó, ha tudják, hogy már csak 5 darab Ébredés cd van a Patrióta zenekar birtokában. Aki Tőlük szeretne (gondolom, lehet dedikálva is) rendelni, az még most tegye meg! Ellenben a Fehérlófia könyvesboltban biztos, hogy van még, szóval, aki lekésett, onnan bepótolhatja! Másrészről a bandától pólót még mindig nagy számban lehet beszerezni.

Rendelés:
Zenekar: patriotazenekar@gmail.com
Fehérlófia: 06 1/ 303-10-72; Bp. József u. 2

 

Hírek a P. Mobil házatájáról

  2009.12.06. 15:23

 • A zenekar szokásos karácsonyi ajándék letöltése egy 1982.augusztus 20.-án, Tatabányán rögzített P.Mobil koncert hanganyaga lesz. A 20 tételes felvétel Sárvári Vili gyűjteményéből került elő. Két érdekessége van. A Tunyó még kamu angollal énekeli a Lámpagyár szövegét, és egy brutális gitárszólót is halhattok. Természetesen lesz hozzá első és hátsó CD borító.
 • A Mobileum CD aranylemez lett, az Örökmozgó lettem... 1.-2. DVD pedig platina! (A MAHASZ szerint 4000 eladott DVD számít platinának.)
 • Hivatalosan is kiadták a "nagy P-sorozatot", már kaphatók a nagy bevásárlóközpontoktól elkezdve mindenhol.
 • P.Mobil dobosa Szebelédi Zsolt (Sárdy-Papp n.b.b.b) lett.

Ma 90 éve vonult be Horthy Miklós a fővárosba

  2009.11.16. 12:23

Horthy Miklós fővezér, a Magyar Nemzeti Hadsereg Budapestre való bevonulása alkalmából a polgármester üdvözlő szavaira következőképp válaszolt:

"Polgármester Úr!

Fogadja meleg szavaiért hálás köszönetemet a Magyar Nemzeti Hadsereg nevében. Nem vagyok abban a lelki állapotban, hogy a város küszöbénél megszokott frázisokat használjak. Igazságérzetem megköveteli, hogy minden kertelés nélkül azt mondjam el, amit e pillanatban érzek.

Mikor messze voltunk még innen, mikor csak halvány reménysugár pislogott bennünk, hogy valaha még fegyverrel a kezünkben viszontláthassuk ezt a megtévelyedett nagy várost, átkoztuk és gyűlöltük, mert a távolból természetesen csak a szennyet, a nagy piszkot láttuk, nem az üldözést és a mártíromságot szenvedő szegény magyar testvéreinket.

Szerettük és becéztük ezt a Budapestet, amely az utolsó években a magyar nemzet megrontója lett. Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost. Ez a város megtagadta ezeréves történelmét, ez a város sárba tiporta a nemzet koronáját, sárba tiporta a nemzet színeit és vörös rongyokba öltözött. Börtönbe vetette és elűzte hazájukból a nemzet legjobbjait, azonkívül elprédálta összes javainkat. 

De minél jobban közeledtünk, annál jobban olvadt le a szívünkről a jég és mi készek vagyunk megbocsátani. Megbocsátunk akkor, ha ez a megtévelyedett város visszatér megint hazájához, ha szívéből, lelkéből szereti a rögöt, amelyben őseink csontjai porladnak, szereti azt a rögöt, amelyet verejtékes kezekkel munkálnak falusi testvéreink, szereti a koronát, a kettős keresztet, szereti a három hegyet és a négy folyót, szóval magyar hazáját és magyar faját.
Katonáim, miután betakarították a földekről az Isten áldását, fegyvert fogtak kezükbe hogy rendet teremtsenek a hazában. Ezek a kezek nyitva vannak testvéri kézszorításra, de büntetni, sújtani is tudnak, ha kell. Adja Isten, hogy erre ne kerüljön a sor, hanem azok is, akik vétkeztek vagy bűnösöknek érzik magukat, megtérjenek és hatványozott erővel segítsenek felépíteni a magyar nemzeti erényekben tündöklő Budapestet. A mártírokat, az itt sokat szenvedett, velünk érző testvéreinket meleg, tiszta szeretettel öleljük keblünkre."

vitéz nagybányai Horthy Miklós, 1919. október 16., Budapest

Az új lemez szövegei már olvashatók a zenekar honlapján!

  2009.11.14. 17:44

November 16.-án jelenik meg a Kalapács zenekar új albuma, Apokalipszis címmel, a következő számokkal:
Mutáns vagyok, Sohase vár, Apokalipszis, Patkánymese, Álarc, Kósza vér, Gyilkos tánc, Majdnem szabadon, Én vagyok a neked való, Idegen világ, A vég, A rock, háború
Valamint bónusz karaoke-DVD-vel, melynek tartalma:
Vége a dalnak, Őszintén, Mindig lázadó, Az a nép még mindig él, Megszállott, Felébredés, Sebek, Nem az, ami megöl, A sólymok fészke, Majdnem szabadon, Itt leszek, Összetartozunk, A rock 'n roll örökké éltet, Angyal, Bűnöm a rock

Mozgókép

  2009.11.07. 13:39

A Mobilmánia április PECSA-koncerjének hanganyaga az alábbi tartalommal nov. 11-én jelenik meg:

DVD-verzió:
TRB: Túl bolond, Öregesen, Születtem, szerettem, Kötéltánc, Fél 4 lesz, A tegnap itthagyott;
Mobilmánia: Metálmánia, Rocktóber, Még ne búcsúzz el, Tűz a folyón, Nem változol semmit, Mint jó napokban, Regina sír, Láttam a démont, Honfoglalás I., Harci dob-show, Honfoglalás V., Főnix, Tűzimádó, Messziről jövünk, Menj tovább, Velünk leszel mindig, Pokolba tartó vonat, Ez a mánia, Miskolc, Kétforintos dal, Utolsó cigaretta

Audio-CD-verzió:
Metálmánia, Rocktóber, Nem változol semmit, Honfoglalás I., Honfoglalás V., Főnix, Tűzimádó, Menj tovább, Pokolba tartó vonat, Ez a mánia, Miskolc, Kétforintos dal, Utolsó cigaretta

 

Így lesz

  2009.11.07. 09:42

Crazy Mama 1097 Budapest, IX. ker. Gubacsi út 97.
Tel: (06 1) 347-0287

18:00 KAPUNYITÁS
19:00 SZEBB NAPOK
19:45 RADICAL
20:30 OI-KOR
21:30 TITKOLT ELLENÁLLÁS
22:45 FEJBŐR
24:00 MAGOZOTT CSERESZNYE

A KONCERTEN PÓLÓ ÉS CD KAPHATÓ!

A turné

  2009.10.19. 11:58

15 év után újra kiadják a Mementot!

  2009.10.19. 11:57

"Az októberi Rockinform Magazin (No.167.) exkluzív CD-melléklete a Memento album! A korai demo-s dalok újrahangszerelt, újrarögzített változatait tartalmazó lemez 1994-es kiadása után gyorsan hiánycikk lett, egészen napjainkig, így ez valóban egy exkluzív, jó árú lehetőség a hiánypótlásra. A magazinban továbbá 2 oldalas interjút is olvashattok Smicivel a Memento újrakiadása kapcsán, valamint aktualitásokról "Akkor és most" címmel."- adta hírül a zenekar honlapja.

P. Mobil: Németh nem, Papp igen

  2009.10.19. 11:48

Miután a zenekarból kilépett Póka Egon basszusgitáros, ifj. Tornóczky Ferenc gitáros és Szakadáti Mátyás dobos, a zenekarvezető új tagok - köztük billentyűs - után nézett, viszont gitáros csak Sárvári Vilmos lesz, mellé nem keresnek újat. Időközben megtudhattuk, hogy a Mobilból fél éve kilépett, most a Dinamitot újjászervező Németh Gábor dobos nem vállalta a további munkát, ellenben a szintén Dinamitos (és korábban P. Mobilos) Papp Gyula a banda billentyűse lett! Az új tagok keresése folyamatban.

"A Változás Szele már érezhető!" - Interjú

  2009.10.13. 23:19

Beszélgetés a zenekar új albumának, a Változás szelének kapcsán a Stratégia alapító gitárosával, Szilágyi Zsolttal a bandával kapcsolatos aktualitásokról, de közben előkerültek régebbi témák és jövőbeni tervek is.

20 éves a Magozott Cseresznye!

  2009.10.10. 20:40

2009. November 7-én Budapesten a IX. Kerületben ünnepeljük a fennállásunk huszadik születésnapját. Ezt nem érdemes kihagyni, többet nem leszünk húsz évesek. (Crazy Mama)
Helyszín: 1097 Budapest, IX. ker. Gubacsi út 97.
Tel: (06 1) 347-0287 E:mail: info@crazymama.hu
Jegyek ismeretlen áron elővételben a Fehérlófiában is kaphatók.

Fellép még: Radical,Szebb Napok, Oi-Kor, Titkolt Ellenállás

Vendégek:
PETRÁS JÁNOS, BANKÓ ATTILA (Kárpátia)
LACZIK FECÓ, TOI (Akcióegység)
CZIMMER JANI, ZORÁN (Egészséges Fejbőr)
SZIVA BALÁZS (Romantikus Erőszak)
NAGY FERÓ (Beatrice)
GIDÓ (Lord)

A müsor még nem teljes.

Szavazz, hogy mik kerüljenek fel az Oi-Kor válogatáslemezére

  2009.10.10. 19:56

Az Oi-Kor zenekar válogatáslemezt készít, és a rákerülő dalok összeállításában a Közönség segítségét kéri.
Ezért a honlapjukon elindítottak 5 szavazást, melyekben az 5 album számaira lehet voksolni.
Kérjük Olvasóinkat, vegyenek bátran részt a dallista összerakásában!

P. Mobil: megfeleződve

  2009.10.10. 19:39

Elfoglaltuk a MAHASZ-listát

  2009.10.10. 12:09
Hát, igen. Jópár zenekar most kihozott albumával előkelő helyen nyitott a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének országos eladási listáján. A teljesség igényével. Mindőjüknek gratulálunk, a közönségnek pedig köszönjük, hogy megvásárolták a lemezeket.
Kárpátia: 26. helyen áll, a listán 7 hete fent van, legmagasabb helyezése: 1.
EDDA Művek: 10. helyen áll, 6 hete van a listán, legmagasabb helyezése: 3.
Ossian: 8. helyen áll, a listán 5 hete van fönt, a legmagasabb helyezése: 1.
Dalriada: 6. helyen áll, a listán 2 hete van fönt, a legmagasabb helyezése: 4.
Ismerős Arcok: 5. helyen áll, 3 hete van a listán, legmagasabb helyezése: 2.
Hungarica:  most nyitott az 1. helyen

Koncertajánló

  2009.09.25. 23:36

Október 22-én (csütörtökön, másnap munkaszüneti nap) az 1956-os hősökre emlékezünk egy nagyszabású nemzeti rockest keretében a Crazy Mamában! Fellép a H-599, a Magna Hungaria, az Overload, a Turán és a KerecsenSólyom zenekar! A belépő 1500 Ft, elővételben (és rockerek.hu tagoknak) 990 Ft. Kapunyitás: 19.00, kezdés: 20.00. További infó:
http://www.crazymama.hu
http://www.rockerek.hu

Őszi-téli vigadalom

  2009.09.25. 23:15

A mai napon a Zenekar megkezdte jövő év februárjáig tartó országos turnéját az Ideas és a Gyöngyvér zenekar táraságában. A körúton a Dalriada nem a hétfőn megjelenő Arany-albumot mutatja be, hanem a legjobbnak ítélt dalaikból álló válogatást játszik.

Az új lemezről

  2009.09.25. 23:08

A Lélekvesztő valahol az Éberálom jazzes progresszivitását viszi tovább, 74 percben, 16 dalon át, melyekben nagyobb hangsúlyt kapott a szaxofon, mint eddig, valamint a zenekar beszerzett egy teljes percussion-szettet is. Utóbbit a lemezbemutató turnén Attila fogja kezelni. Az albumra Nyerges most sokkal gondolkodtatóbb, kevésbé direkt szöveget írt, főként a mindennapokról és az Embernek maradásról.

Avatar: a Wisdom vendégeként!

  2009.09.25. 22:36

Ismeretes, hogy hazánk egyik vezető power-metal zenekara, a Wisdom hosszú hallgatás után megtöri a csendet, és hihetetlen hosszú műsort adnak november 14-én a Wigwamban. A koncert vendége pedig - mint a címből is kitalálható volt - az Avatar zenekar lesz. Jegyár a helyszínen 1700, elővételben 1200 forint.
Határon túlról érkezőknek a belépés INGYENES!

Lemezbemutató nagykoncert

  2009.09.25. 22:20

A Romantikus Erőszak az idén megjelent Árpád hős magzatjai c. lemezét október 9-én mutatja be a Wigwamban.
Azt est különleges vendége Schuster Lóránt a P. Mobil zenekarvezetője, akivel a banda két Mobil dalt el is játszik.
Az est vendégzenekara a Patrióta lesz.
Jegyár a helyszínen 2000 ft.,
elővételben 1600 ft. lesz.

PECSA művek

  2009.09.12. 20:11

Az Átok és Áldás képében egy nagyon személyes, szerelmi témájú albumot készített a zenekar,
mely október 10-én a Petőfi Csarnokban mutatja be az említett új, 30. lemezét.
Jegyár: 3990 forint.

A Hungarica injektívje

  2009.09.12. 19:30

A Moby Dick énekese, Smici egy új projektet indított útjára, Bloody Roots néven. Az alakuló bandáról pár szóban a következőket mondta el: "A Bloody Roots egy többnyire gyors, technikás thrash dalokat játszó csapat. A közeljövőben egy teljes albummal is jelentkezünk, várhatóan Apokalipszis örökre címmel." A szeptemberi Metal Hammerben egy interjút olvashattok Smicivel, amelyben az új Bloody Roots csapatról és az anyazenekart érintő kérdésekről is beszél. Az új csapat bemutatkozó koncertje 2009. szeptember 25-én a Wigwamban lesz, ahol az Apokalipszis c. albumát bemutató Kalapács és az új lemezét készítő Omen társaságában adnak sok vendéget felvonultató koncertet, aminek talán legérdekesebb vonatkozása, hogy két egykori Moby Dick zenész, Rozsonits Tamás és Giczi Kurt is fellépnek. A bulin természetesen a Bloody Roots dalokon kívül Moby Dick klasszikusok is elhangzanak majd.

A Mobilmánia DVD munkálatai lassan befejeződnek

  2009.09.02. 12:43

Mint arról annak idején mi is beszámoltunk, ez év későtavaszán volt a Mobilmánia zenekarnak egy nagykoncertje a Petőfi Csarnokban. Erről kép- és hangfelvétel is készült, mely várhatóan október elején jelenik meg DVD-ként, és nagy valószínűséggel a kiadvány audió CD-t is fog tartalmazni.

Blog

  2009.08.21. 14:25

Blog. Hát, igen, ilyet is tudunk. Vagy talán. A legfontosabb, hogy nyár van (még mindig) és az oldal szerkesztését is ez befojásolja, tehát, hogy mikor lesz rá idő, mert most van néhány viszonylag nagyobb nekifeszülést igénylő téma, például voltam Kormorán koncerten és ott vehettem volna Kárpátia cd-t, Transylmania cd-t, Kormorán cd-t, Deák Bill cd-t, könyveket, sört és minden hasonlót, szóval én megvettem a Magna Hungaria és a Radical Hungary új albumát, és ezekhez mindenképp szeretnék kritikát/ajánlót írni, mert szükségesnek tartom. Aztán a Magyar Szigeten a SZKR-es srácok által készített mp3-as interjúkat is fel kellene dolgozni pl. ami az Ismerős Arcok Lélekvesztőjét illeti vagy a Beatricés vagy az Oi-Koros infókat. És még a Letöltéseket raktam rendbe... Szóval tervek vannak, idő meg nem igazán, de igyekszem majd sort keríteni ezekre is. Addigis nézegessetek vissza, mert bár a jövő héten nem leszek még gépközelben sem, utána a random-generátor szerinti időpontban lesz a frissítés.

Interjú

  2009.08.21. 14:10

Július utolsó napján Beregszászban koncertezett a Pokolgép együttes. A koncert előtti percekben, a szabadtéri színpad közelében beszélgetett egy kárpátaljai újságíró Kukovecz Gábor gitáros-zeneszerzővel, a Pokolgép alapító tagjával, a zenekar vezetőjével.

"Arany János méltó példakép a mai fiatalság számára" Ficzek Andris

  2009.08.21. 14:03

A szeptember 28-án megjelenő új lemez kizárólag Arany János balladáiból áll, a csapat zenéjét népi hangszerekkel dúsította. Az albumon közreműködik a Fajkusz banda: Fajkusz Attila hegedű, Szőke Ernő - nagybőgő, ütőgardon, Szőke Gergő - brácsa, koboz valamint Kiss Renáta - fuvola. A 80 perces korongon nagylemeznyi új dal és a már ismert feldolgozások újrahangszerelve, végre tökéletes hangzással lesznek hallhatóak.

Ágnes Asszony 1-2. rész
Bor Vitéz
János Pap Országa
Szent László 1-2. rész
Zách Klára
A Rab Gólya
A Walesi Bárdok 1-3. rész
Szondi Két Apródja 1-2. rész

Nincs még ősz, nincs cd - de lesz

  2009.08.21. 13:51

A Nincs más föld, nincs más ég album kulcsfontosságú felvezető dala Petőfi Sándor Nemzeti Dalának felvétele, melyben Sziva Balázs mellett Kalapács József és Varga Miklós is vendégszerepel. A dalt először a szeptemberi HammerWorld mellékleten lehet először hallani (kivéve azokat a szerencséseket, akik már Magyar Szigeten hallották), egy rövid részlet pedig már most ezen a linken.

Az album hivatalosan 2009 október 5.-én hétfőn jelenik meg, a limitált első széria egy bónusz DVD-t is tartalmaz majd, a februári Wigwam koncert felvételével. Az albumot (akár dedikálva is) a Shop.Metalindex-nél és valamint a Hammer Gyorspostánál lehet előrendelni. A megjelenés napján a banda délután 4-től dedikálja a friss CD+DVD-t!

Egyszer egy évben (Ossian-lemez)

  2009.08.21. 13:38

2009. szeptember 7-én, délután 4 órakor Hammer Zenebarlangos dedikáláson jelenik meg az zenekar új albuma, az Egyszer az életben. A lemez 12 dalt tartalmaz, közte a Kaszás Attila emlékére feldolgozott Fényév távolságot a Padlás musicalből, és egy új instrumentális dalt, a Brahms átiratot, amit Rubcsics Ricsi követett el. A borítót Sallai Péter, a felvételt a P. Stúdióban Küronya Miklós készítette.

Az új dalok:

01. Vadászik a vér
02. Külvárosi álmok
03. Egy tökéletes nap
04. Egyszer az életben
05. Fegyver és töltény
06. Fényév távolság
07. Csak egy rockzenekar
08. Kiáltunk az égre
09. Mindenki egyért, egy mindenkiért
10. V. magyar tánc (instrumentális)
11. A játék neve
12. Holnaptól minden más

Az első szériához egy ajándék bónusz DVD is jár Időutazás címmel, melyre az 1998 óta készült videoklipjeink és néhány koncertfelvételünk kerül fel. Nem csak CD+DVD formátumban, hanem hagyományos bakelit lemezen is napvilágot látnak az új dalok. Lesz egy ultra limitált verzió is a CD+DVD kiadványból, különleges 6 lapos digipack csomagolásban. Ezt a verziót a dedikáláson, a Metalindex.Shopban, és néhány jobb metalboltban lehet majd megszerezni. Érdemes előjegyezni, mert csak 999 darab készül belőle! Ráadásul a Shop.Metalindex.Hu-n az új lemez megjelenésével egyszerre a régebbi albumokat is kedvező áron tudod megrendelni!

A lemezzel együtt kedvezményes csomagban az új pólót is meg lehet rendelni.

 

A lemezbemutató koncert november 28-án lesz a Petőfi Csarnokban, a Rubicon és Krízis társaságában. A Rubicon első albuma a novemberi Hammer mellékleteként jelenik meg.

A zenekar myspace oldalán már meghallgatható a lemez nyitónótája és mostantól minden hétfőn egy új dalt töltünk fel.

http://www.myspace.com/ossianofficial

Az augusztus utolsó napjaiban Ossian borítóval megjelenő friss HammerWorld magazinban egy alapos interjú lesz a zenekarral, a lap CD mellékletén pedig egy vadonatúj dal szerepel, ami a megjelenésig máshonnan nem lesz elérhető. Ebbe a dalba az újság weboldalán lehet belehallgatni: KATT

Beszélgetés Ricsosszal

  2009.08.18. 13:50

Forrás: www.rockinform.hu - A meleg nyári estén egy kellemes, hűvös kerti sörözőben beszélgetünk. Szepesi Richárd, vagy inkább Ricsosz, ahogyan barátai nevezik, vidám, laza, jó humorú fiatalember. Mielőtt belefogna eddigi rövid, de annál eseménydúsabb életpályája történetébe, két dolgot kér: ne használjam azt a szót, hogy világtalan, és állapota miatt ne sajnáljam őt. A Szkítia alapítójaként már nevet szerzett magának Ricsosz, de az Avatar révén is tovább öregbítette hírnevét és a többi formációt még nem is említettük…

Tovább…

P. Mobil: DVD-k, Rockinform különszám, dalszövegek

  2009.08.18. 13:47

2009. augusztus 27.-én, jövő héten, csütörtökön jelenik meg az Örökmozgó lettem... 1-2 DVD a Rockinform P.Mobilos különszámának mellékleteként, 990 Ft.-os áron. Az egyik DVD-n a zenekar legrosszabb koncertje (Fradi-pálya, 1994), a másikon pedig az 1999-es Népstadionban rögzített. A lemezek számlistája megtekinthető a zenekar honlapján. Valamint tartalmaz még egy dokumentumfilmet is "A Gesaroltól a P. Mobilig" címmel. A különszámhoz pedig a Rockform szerkesztői meginterjúvoltak mindenkit, akinek a múltban bármi köze volt a P. Mobilhoz, hogy a rajongók teljes képet kaphassanak a zenekarról. Közülük Vikidál Gyula az interjú elkészülte után visszamondta a beszélgetés lehozását, melyet - megállapodásuk szerint - követte három zenésztársa: Zeffer András, Rudán Joe, és Kékesi László is.

A zenekar emellett a Bozsik stadionban rögzített lemezbemutató koncertjét is felvette, amely DVD-formájában karácsony körül jelenik meg.

A Mobileum album dalszövegei - ha bárkit érdekelnek.

Szebb jövőt! címmel augusztus 20.-án jelenik meg az új Kárpátia-album

  2009.08.18. 13:16

A zenekar új lemeze holnapután jelenik meg, addigis az alábbi három számot meg lehet hallgatni róla a banda honlapján:

Piszkos Fred
Vadász
Esküszünk, mi székelyek

Interjú

  2009.08.02. 16:54

Beszélgetés a Magna Hungaria zenekar alapító basszusgitárosával Flosz Gáborral az új albumról, a múltról és a jövőről.

Az új albumról

  2009.08.02. 16:37

"A Hungaricával ha minden jól megy, ősszel lesz egy lemezünk. Lesznek rajta különleges vendégek, hárman fogunk énekelni rajta, Varga Miklós, Kalapács Józsi és Én. Ez október elejére várható." Sziva Balázs
forrás: nemzetirock.hu

"Becsületbeli" Fejbőr-koncert a Magyar Szigeten

  2009.08.02. 16:19

"Egy utolsó, becsületbeli koncertet adnak az Egészséges Fejbőr tagjai, Zorán nélkül. A Magyar Sziget főszervezőjének kérésére az Egészséges Fejbőr zenekar tagjai (Czimmer, Toi, Koszta, Taki) úgy döntöttek, hogy tartoznak annyival a közönségüknek, hogy a Magyar Szigeten egy becsületbeli koncertet adjanak. Így augusztus 5-én, a IX. Magyar Szigeten  színpadra állnak, a zenei életben egyedülálló módon: az énekesi posztot átadva a közönségnek. A Fejbőr-életérzés ugyanis összeforrott Zoránnal, így a dalokat (ahogy mindig), csak Zorán és a közönség énekelheti. Jelen esetben az utóbbi van csak, így tehát utoljára a közönségé lesz az énekesi szerep." magyarsziget.hu nyomán

Az új albumról

  2009.08.02. 16:09

A zenekar 2009 őszén tervezi kiadni az 1920 címre keresztelt 9 dalos albumát, mely úgy zeneileg, mint szövegileg a tavalyi Szép Hazám útjaint követi, és mivel a felvételek is Ángyán Tamás (ex-Sámán, Mamut) németországi stúdiójában lesznek, a minőségre sem fogunk várhatóan panaszkodni. Ráadásul Ángyán Tamás részt vesz a zenekar nyári turnéján, és hegedű-, valamint gitárjátékával fogja színesíteni a koncerteket.

Magyar Szigetes dedikálós hír 2.

  2009.07.29. 17:30

"Augusztus 7-én, pénteken 17 órától hivatalos dedikálást tart két zenekar a Filmvetítő sátorban. Csak a Magyar Sziget ideje alatt 2.000 forintért megvásárolható a dupla lemezes 40 Év Nemzeti Rock DVD, amin a Titkolt Ellenállás és az Oi-kor közös születésnapi koncertjén készült felvételek, interjúk, beszélgetések, extra videóklippek találhatóak." magyarsziget.hu

Feloszlott az Egészséges Fejbőr

  2009.07.29. 17:03

Várható volt, hogy a zenekar ezzel a névvel nem fog tudni betörni szélesebb rétegek közé, és az új tagok beleölt pénze nem térül meg. Az is várható volt, hogy a playback-es koncertekből egyre többeknek lesz elege. Ami most történik, hogy a zenekarban csak pár éve játszó zenészek (és Czimmer) pocskondiázzák azt a Zoránt, aki nem csak alapítója és arca, de fő szövegírója és zeneszerzője is volt az Egészséges Fejbőrnek, szintén várható volt. Szomorú, hogy valakik ilyen szintre aljasodnak a saját kis pecsenyéjük miatt. Kicsit meg kéne próbálni kívülről megnézni, hogy hol rontották el, mert sosem nem csak egy ember hibája a feloszlás. Továbbiakban a 4-es közleménye és Zorán tervei.

Felvették, Magyar Szigeten bemutatják, majd meg is jelenik

  2009.07.29. 16:10

"Sajnálatos módon nem lesz kész a lemez a Magyar Szigetre. Most fejeztük be a felvételeket, tehát jöhet a keverés meg a mastering. 12 dal lesz az intróval együtt kb. 70 percben, tehát nem lesz rövid az anyag. Szerintünk egy hónap kell még a megjelenésig. A borítónk is készen van, amit egy festő készített. A szigeten lesz egy kis bemutató az új lemezről."

Biztosan dedikál a Magyar Szigeten a H-599 és a Radical

  2009.07.27. 17:45

"A H-599 tagsága mostanság elkészült új „Kitekintés” című albumának lemezbemutató koncertjére készül a IX. Magyar Sziget ötödik napján, aug. 8-án, szombaton. A honlapjukról ingyenesen letölthető anyag fizikai formájában, CD-n is megvásárolható majd Verőcén, és egy dedikálást is terveznek a fiúk a buli utánra.

A Radical Hungary is meghívást kapott a Magyar Szigetre, mégpedig péntek délután fognak színpadra állni. Az egyre ismertebb és jó hangulatú bulikat adó zenekar bő egy hónappal ezelőtt adta ki debütáló CD-jét, amit természetesen a Magyar Szigeten is meg lehet vásárolni, és amit a fellépésük előtt és után kérésre nagyon szívesen dedikálnak is. A korongon hallható számok mellett két új dallal is készülnek, sőt egy érdekes színpadi produkció is várható tőlük."
magyarsziget.hu

A Magyar Szigetes CHK koncertről

  2009.07.27. 17:40

 

"A Cool Head Klan súlyos, de hangulatos produkcióval készül - ígéri a zenekar. Műsoruk főleg a tavaly megjelent „Szép hazám útjain” lemezre fog épülni, de szerepet kapnak a még nem játszott új Mamut dalok is a programban. A gitáros poszton egy „új arcot” láthatnak majd az érdeklődők, hiszen júniustól Jung Norbert (ex-Dirty Dance, ex-Pokolgép) az új húrtépője a bandának. A fellépés különlegességét pedig Ángyán Tamás (ex-Sámán, Mamut) hegedűjátéka fogja szolgáltatni." magyarsziget.hu

A Magna Hungaria album nemsokára kijön

  2009.07.24. 14:57

 

A lemez felvételei befejeződtek. Pár hét s kézbe lehet venni az új korongot, ami 11 dalt fog tartalmazni "Vakvilág" címen.

Kapcsolódó interjúnk ITT.

Magna Hungaria: Vakvilág

1. Rémálom
2. Harc
3. Új generáció
4. Nemzeti szín zászló
5. Marosvásárhely
6. Te kinek hiszel?
7. Tudod a nevem
8. Nem!!!
9. Emelj szót
10. Nemzetáruló
11. Nincs visszaút

 

Hangulatfilm a stúdióból

  2009.07.24. 14:53

Koncertbeszámoló-ajánló

  2009.07.24. 14:36

Koncertajánló - szeptember 25

  2009.07.24. 14:28

"Gyökeres változáson mentünk át" - Interjú

  2009.07.20. 19:59

Beszélgetés a Magna Hungaria zenekar alapító basszusgitárosával Flosz Gáborral az új albumról, a múltról és a jövőről.

Frissültünk

  2009.07.03. 14:20

A frissülés mindig jó, főként ha fürdésről vagy ivásról van szó - de sajnos ezeket itt a virtuális világban nem tudjuk megoldani. A strand az strand, a sör meg sör. Ellenben beraktam a Letöltésekbe néhány számot, illetve albumot. A továbbiakban az adatbank bővülni fog, egyenlőre ennyivel gyarapodott az állomány. A későbbiekben a Letöltések egy új köntöst fog kapni, és kevésbé ronda lesz, mint amilyen most. A újakat össze-vissza pakoltam be, nehogy könnyűű legyen megtalálni. De azért remélem, sikerül majd. Jó zenehallgatást!

- Omen (2 album)
- Gyöngyvér (1 maxilemez 2 számmal)
- Magna Hungaria (2 album)
- Stratégia (1 album)
- H-599 (2,5 album)

+ két héten belül felteszünk egy Magna Hungaria interjút az oldalra, és a Magyar Sziget előtt várható még egy beszélgetés a Stratégiával is. Szóval érdemes lesz sűrűbben visszanézni!

Hungarica: persze, hogy ők is

  2009.06.16. 13:40

A zenekar június közepén megkezdi az új dalok felvételeit. A lemez október elejére várható egy bónusz koncert DVD-vel együtt.

CS.Í.T. Tábor: most szombaton!

  2009.06.16. 13:28

"Köszönet a szervezőknek a kiemelkedően sok munkáért, amit eddig is beleraktak ebbe a történetbe! Remélem sokan leszünk, hiszen megérdemeljük mindannyian, hogy egyszer végre "csak úgy" jól érezzük magunkat.

Már előre jelezni szeretném a rajongóinknak, hogy a zenekar nem mindennapi meglepetéssel készül (és ez most valóban komoly), hogy maradandó nyomot hagyjon mindenkiben. Gyertek el minél többen, mert ez az első és megismételhetetlen tábor lesz (mert ugye a következő már a második :)!

Akit érdekel, már lehet rendelni az új formátumú (új logóval ellátott) pólókat 1.200 Ft-os áron. A táborban kapható lesz korlátozott számban a zenekar első "Kemény Idők" című lemeze és a 2007-ben megjelent demo is.

Szóval 2009. Június 20-21. I. Cs.Í.T. Barátok tábora Magyarhertelenden a G&N Camping területén! Nem elfelejteni!"

Stratégia: haladnak a felvételekkel

  2009.06.16. 13:24

"A zenekar túl van az első héten mióta megkezdte az új album felvételét. Sajnos csak hétvégén tudunk egész nap stúdiózni, hétköznap csak esténként. A kevés idő ellenére egészen jól állunk, mert a dob már megvan. Gergely sikeresen feldobolta az összes dalt így ő már túl van a nehezén. Jelenleg a basszust vesszük, tehát halad a dolog.
A galériában találhattok egy pár új fotót a stúdiózásról."

Ossian: már veszik az újat

  2009.06.16. 13:23

A májusban megjelent válogatás-album bakelit-verziója gyártási problémák miatt késik, de a Kiadó tervei szerint június végére elkészül! A zenekar közben elkezdte új albumának felvételeit a P.Stúdióban, Küronya Mikivel.

Griff: Feltámadás (kislemez - 2009)

  2009.06.14. 15:54

Bár a zenekar felállása időközben újra megváltozott, a 80-as/90-es évek fordulóján alakult és egy nagylemezt kiadó Griff zenekar 2009-ben rögzített 6 dalt, melyeket mindenki letölthet a zenekar honlapjáról. Mindehhez csak az e-mail címet kell megadni, és már tölthetők is. A minőség kiváló.

Programajánló

  2009.06.14. 15:44

Június 4: a trianoni békediktátum aláírásának 89. évfordulója

  2009.06.03. 18:22

A békeszerződés értelmében a történeti Magyarország (Horvátország nélküli) 282 ezer négyzetkilométer területéből 93 ezer négyzetkilométer (33%) maradt magyar fennhatóság alatt. Az 1910. évi népszámláláskor 20.886.487 főnyi népességből 7,6 millió (36%) került az új államhatárok közé. Az elcsatolt területek lakosságából 3.241.895 (30%) magyar anyanyelvű és nemzetiségű volt, s mintegy fele összefüggő tömbben, közvetlenül az új államhatárok mentén élt.
A békeszerződés katonai intézkedései értelmében csak ún. zsoldos, vagyis önkéntes és nem az általános hadkötelezettségen alapuló hadsereget tarthatott fenn az ország, s létszáma nem haladhatta meg a 35 ezer főt. Nem alkalmazhatott a modern hadviselésben elsőrendű fontossággal bíró fegyvernemeket.
A jóvátételi klauzula 1921. május 1-jétől kezdődően, 30 esztendőn át törlesztendő jóvátétel kötelezettségét mondta ki, de még nem állapította meg, mekkora összeget kell fizetnie Magyarországnak az általa okozott károkért pénzben, illetve egyéb szállítmányokban. A jóvátétel zálogául a szövetségesek jóvátételi bizottsága lekötötte a magyar állam minden vagyonát és bevételi forrását.
(Forrás: mult-kor.hu)

Stratégia: az idei koncertek és egy régebbi interjú (hogy tudjátok, mi miért nem kérdezzük majd meg)

  2009.06.03. 18:15


2009. 12. 30. - Békéscsaba, Sportcsarnok (a Kárpátia vendégeként)
2009. 11. 27. - Debrecen, Lovarda (a Kárpátia vendégeként)

2009. 10. 16. - Hódmezővásárhely, Sportcsarnok (a Kárpátia vendégeként)
2009. 09. 19. - Szolnok, Sportcsarnok (a Kárpátia vendégeként)

2009. 08. 10. - Verőce, IX. Magyar Sziget Fesztivál (a P. Mobillal és a Fekete Sereggel)
2009. 07. 11. - Törökszentmiklós, Lukács Mozgó (a Titkolttal és a Vádló Bitófákkal)

A Szent Korona Rádió egy éve lezajlott beszélgetése a zenekar két tagjával (KATT)

P. Mobil - Mobileum: az új nagylemez tartalma

  2009.06.03. 17:36


01. Fegyvert veszek
02. Gyöngyök és disznók
03. Ötvenéves férfi
04. A két legnehezebb szó
05. Hol voltál, King Kong?
06. Istennel szemben
07. Bónusz

08. A zenekar játszott
09. Die nachste haltestelle ist die tankstelle
10. Bónusz
11.  Egészség és térerő
12.  Bónusz

13. Keresztfa
14. Móóóóóbil

Kárpátia - Regnum Marianum: instrumentális szimfónikus válogatáslmez

  2009.06.02. 18:02

Rongyos Gárda
Nem engedünk '48-ból
Csendes a Don
Hol vagytok székelyek?
Pálinka
Hősök
Nem eladó
Erdély szabad
Jó lenne
Neveket akarok hallani
Hallottam nagy hírét
Abból a fából
Altató

Interjú: Magozott Cseresznye

  2009.06.02. 17:56


 

A P.BOX OTT FOLYTATJA, AHOL ABBA (SEM) HAGYTA!

  2009.06.02. 17:53

A Pandora’s. Box együttes hivatalos sajtóközleménye.

Röviden

  2009.05.13. 16:47

Kedves Olvasóink!

Az elmúlt napokban felkerült néhány új (vagy régi) zenekarnak a linkje a Zenekarok menüpontba, lehet nézelődni egyenlőre a bandák oldalait, mert lehet pár új(don)ságot olvasni némelyiken. Természetesen e hírek nagy része fel fog kerülni holnap/holnapután/stb. de mindenképpen a héten ide az oldara is. Emellett nagy frissítés elé néz a letöltések menüpont is!

Szebb jövőt!

Vicces

  2009.05.08. 20:25

Bár senki nem panaszkodott a hírszerkesztési szünet beállta miatt, azért feltételezem lesz olyan, akinek tetszeni fog:

A legjobb Star Wars hirdetés...

Mobilmánia: Változás

  2009.04.27. 23:03

Az április 30–i, azaz csütörtöki Mobilmánia koncert az időjárás előrejelzések miatt a Petőfi Csarnok belső koncerttermében lesz megtartva. Kapunyitás este 6 óra!
A 10 éven aluli gyermekek a koncertet ingyen látogathatják!
A koncert után dedikálás lesz.
Fellépők: Jessie Galante (USA), a Rock Band, a Mobilmánia, illetve Echo Quartettel, dobshow (Pálmai Zoltán, Döme Dezső, Németh Gábor, és Herpai Sándor) Hobo, és Tunyogi Bernadett.

Eger: Nemzeti Rock Hétvége (máj. 15-16)

  2009.04.26. 20:10

Május 15-én és 16-án ezúttal Egerbe látogat a Palmetta, a Magozott Cseresznye, az Oi-kor, az Egészséges Fejbőr, a Romantikus Erőszak, az Óbudai fiúk és a "Ramon", a Napvágás, a Fehér Virágok, a Titkolt Ellenállás, a Vérszerződés és az Archívum.

Jegyárak
kétnapos, elővételben: 4.600 Ft
kétnapos, helyszínen: 4.900 Ft
péntek: 2.800 Ft
szombat: 2.500 Ft

Az elővételi jegyek kaphatóak a Fénylő Magyarország Könyvesboltban (Eger, Széchenyi út 7.), a Fehérlófia Könyvesboltban (Budapest, 1085, József körút 44.), a Invictusban (Eger, Széchenyi út 72.), a Mephisto Sörözőben (Gyöngyös, Kossuth Lajos u. 16.). Elővételben csak kétnapos jegy vásárolható!

A helyszín ismét a szépasszonyvölgyi szabadtéri színpad. A koncertek este 6-tól kezdődnek, a kapunyitás pedig egy órával előtt várható.

Nagyon hosszú, nagyon sok vendéggel, nagyon sok kamerával

  2009.04.26. 20:07

H-599: Rózsa-Flores Eduardo emlékére

  2009.04.26. 19:42

Ma Josefina! (Bp. Kerepesi út 97.)

  2009.04.24. 15:02A 3.(utolsó csapás) részletes programja:

19.45 Josefina kapunyitás
20.15 Filmvetítés(Fradi pálya és Aréna koncert)
22.00 Első menet, (vendég: Koroknai Árpád "Kori", ex-Pandora's Box)
23.00 Sorsolás
Nyeremények: 10 db DVD (Aréna koncert)
10 db CD (P.Mobil könyv 2.CD)
1 db P.Mobil könyv + 2 CD
1 üveg P.Mobil "Utolsó csapás" bor
23.30 Második menet, vendég: (Tóháty László "Puttony", Ex-Hit Rock)
Két új szám bemutatása a Mobileum CD-ről!

A 3. Csapás vendége lesz Lőrinc Tibi énekes is a Stressz együttesből
!

Schuster Lóránt / P.Mobil

Hírek és dalszövegek (későbbiekben videókkal frissítve)

  2009.04.15. 21:31"1.Ezen a héten pénteken megkezdjük a MOBILEUM CD stúdió felvételeit.

2.Készülünk az utolsó (3.) csapásra a Josefinában. A részletes műsorral rövidesen jelentkezem.
Az biztos, hogy most is bemutatunk a MOBILEUM CD-ről két számot. Az egyik lesz "A zenekar játszott", a másik a Tunyogi Péter emlékére készült "A két legnehezebb szó" lesz.
A sorsoláson lesz könyv, CD, DVD és P.Mobil bor(Dzsugi jóvoltából). Aztán sokáig nem találkozunk Budapesten."

Schuster Lóránt / P. Mobil

Van Patriótás póló, így néz ki

  2009.04.15. 20:57

A zenekar koncertjein már kapható a póló, ami megrendelhető itt, a zenekar honlapján is!

Két interjú és egy koncertbeszámoló

  2009.04.15. 20:55

Megvan az új Omen énekes!

  2009.04.15. 20:48

A Pokolgépből 1990-ben kivált Nagyfi László alapította zenekar márciusban nagy énekesmeghallgatást tartott, és végül a valamikori P. Box énekest, Koroknai Árpádot választotta meg a zenekar énekesének.
Terveik szerint ősszel stúdióalbummal jelentkeznek.

Hírek és új Kerecsen nóta

  2009.04.11. 22:03

Páran bizonyára tudtok róla, hogy amellett, hogy Bukai Laci személyében új ember püföli a bőröket a bandában, szert tettünk egy csodálatos énekesnőre is Kobza (Kocccka) Kati személyében. Lényegében újra kellett tanulnunk az egész repertoárt. Olyan ez mint amikor az ember egy balesetből kifolyólag újra tanul járni. Na de mindez immár történelem, és hogy nehogy azt higgyétek, hogy kiduma az egész, hát bizonyíték képpen hallgassátok meg ezt a vadiúj nótát amit már Lacival és Katival játszottunk fel pár napja Emmer Peti barátunk segítségével. A dal szerepelni fog a következő albumunkon, amelyre gőzerővel írjuk a dalokat, és amelyet a nyár végén tervezünk feljátszani. Amint látjátok a koncertek terén is kezdenek alakulni a dolgok, bár elképzelzelhető, hogy az idén kevesebbet vállalunk a tavalyi évhez képest, mivel az új dalok írására szeretnénk inkább összpontosítani. Na de majd meglátjuk, igyekezni fogunk, hogy a káposzta is meg a kecske is izé... Addigis hallgassátok a majmot a trónon amíg tehetitek, aztán meg majdcsak lesz valahogy :)

Majom a trónon!

Húsvét apropóján

  2009.04.11. 21:59

Elvileg a zenekar holnapjáról le lehet valami hanganyagot tölteni...
Fogalmam sincs mi az, még nem szedtem le...

SITKE 2008 - Koncert a kápolnáért

  2009.04.11. 21:55

Az új Dalriada lemezről

  2009.04.11. 21:52

Júniusban stúdióba vonul a csapat, hogy felvegyék az október 5.-én hétfőn megjelenő új lemezt az „Arany-album”-ot, amely mint az a címéből kiderül, csupa Arany János vers megzenésített változatát fogja tartalmazni! Részletek rövidesen, és nemsokára újabb fotók is várhatóak az oldalon. Illetve újabb konfirmált nyári fesztivál fellépések is felkerültek a koncertekhez.

Ossian: Best of 1998-2008

  2009.04.11. 21:50

Exkluzív válogatásalbum a zenekar második évtizedéből! CD-n a HAMMER májusi számának mellékleteként, és limitált dupla bakelit LP-n májustól a boltokban!

Öt éves a Harcos márka, és 15 éves a Romantikus Erőszak

  2009.04.11. 21:48

A RomEr másfél évtizedes jubileumára a Harcos ruhamárka korlátozott példányszámú pólót adott ki. Ez és a korábbi ruházati termékek is rendelhetőek a zenekar honlapjáról.

A Harcos márka 5 éves fennállására hivatott emlékezni az a buli, amely pont most kezdődött, szóval reklámozásáról lekéstünk :)

Arany Nyíl Rock gála: az eredmények

  2009.04.11. 21:37

Idén is megrendezték a budapesti Wigwam Rock Klubban az Arany Nyíl Rock Gála díjak átadását. Az év gitárosa 2008. kategóriában Práder Vilmos, az év billentyűse 2008. kategóriában Leczó Szilveszter, az év egyéb hangszerese 2008. kategóriában pedig – csakúgy, mint 2007-ben – Tánczos István (Stevie) győzött! Gratulálunk Nekik, és büszkék vagyunk Rájuk!

Tavaszi Rock fesztivál a Csiliben! A koncertről FELVÉTEL KÉSZÜL!

  2009.04.11. 21:35

2009. Április 17-én, 18 órától. Házigazda a Kugli együttes. Közreműködnek:
Takács Tamás,
Kalapács Józsi,
Zeffer András,
Magozott Cseresznye,
Sitting Bull RB,
H-599 Rockzenekar,
Örökké nem eshet,
Alkonyzóna.
Jegyek elővételben: 1200 FT, helyszínen: 1500 FT
Csili Művelődési központ 1201 Budapest Nagy György I. U. 4-6 Telefon:283 -02-36

Betiltották a szabadkai Pokolgép koncertet!

  2009.03.30. 20:21

Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy a szabadkai rendőrkapitányság betiltotta a ma estére tervezett Pokolgép koncertet, amelyre a Bunjevačko kolo Horvát Művelődési Egyesület helyiségében került volna sor. A Pokolgép rock zenekar, ilyen minőségében lépett volna a szabadkai közönség elé, zenéje semmiben nem különbözik az ilyes stílust képviselő bármely más zenekarokétól.

A koncert szervezője a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagja, de a koncert szervezésére magánszemélyként nyújtott be kérelmet, amit a rendőrkapitányság először jóvá is hagyott.

Meggyőződésünk, hogy útját kell állni mindennemű szélsőséges megnyilvánulásnak, történjék az bármely nemzeti közösség tagjainak részéről, azonban a Pokolgép koncert nem tartozik az ilyen megnyilvánulások sorába, szervezőjének pedig magánszemélyként jogában áll – a törvényes kereteknek megfelelve, a rendezvényt időben bejelentve – rock koncert szervezése.
A szabadkai rendőrkapitányság elővigyázatosságát megértjük, a megelőzést más esetekben is fontosnak tartottuk volna, a betiltás előtt azonban értetlenül állunk.

Maglai Jenő
a Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai városi szervezetének elnöke


 

A Pokolgép zenekar ezúton kér elnézést minden érdeklődőtől a tegnapi, szabadkai koncert elmaradása miatt!
Sajnálatos, hogy mi is a határról fordultunk vissza -több órás utazás után-, pedig nagyon készültünk erre a bulira, annál is inkább, mivel elég ritkán tudunk Délvidéken koncertezni és a rajongóinkkal találkozni.
Július 12.-én bepótoljuk Zentagunarason, a IV. Délvidéki EMI-tábor meghívására!!!

A POKOLGÉP

 Forrás: www.nemzetidal.gportal.hu

Van jó hír és rossz is - a rosszal kezdem

  2009.03.23. 14:47

Sajnos a zenekarnak eddig akusztikus fellépéseket biztosító hely, a Bacchus Pince bezárt, és egyenlőre  az akusztikus fellépések tekinttében folytatás semmilyen formában nem várható. Ellenben április 3-án a Zenekar Budapesten, a Rocktogonban fog fellépni, következő nap pedig a pécsi Ifjúsági Házban tartanak bulit Rudán Joe vendégeskedésével. Jegyár elővételben 2200, aznap 2500 forint lesz, és nem mellesleg fellép még a Lord és a Prognózis is!

10 éves az Ismerős Arcok zenekar - Jubileumi koncert a Wigwamban!

  2009.03.23. 14:36

A Zenekar az eltelt 10 év összegzésére készül a jubileumi koncerten, felelevenítve a kezdeti időket is. Vendégként szerepelni fognak azok a zenésztársak, akik az induláskor velük voltak vagy azután csatlakoztak hozzájuk. A 10 év alatt lemezre vett dalok mellett elhangzanak a csak nagyon régi koncertekről ismertek is. Az alaphangulatról a vendégzenekar, a Patrióta fog gondoskodni. Jegyek elővételben kaphatók a Mind-Zene Zeneáruházban (Vámház körút 4.) vagy a Fehérlófia Könyvesboltban (József körút 44.). Internetes jegyrendelés: jegyrendeles@ismerosarcok.hu
Jegyár: 1.500Ft

Ismét kapható Nagy Feró könyve!

  2009.03.19. 22:25
Korlátozott számban
ISMÉT KAPHATÓ
NAGY FERÓ "BOLDOG SZÉP NAPOK"
C. KÖNYVE!

A BOLTOKBAN MÁR NEM FORGALMAZOTT KIADVÁNY BESZERZÉSÉRE MOST MÉG EGYSZER LEHETŐSÉG NYÍLIK - TALÁN UTOLJÁRA!!!
A KÖNYV ÁRA 1200 FT (+PK).
MEGRENDELÉS A boti13@freemail.hu CÍMEN.

(Az e-mailben kérjük feltüntetni a megrendelő nevét és postacímét!)

...És csak 700 forint!!!

  2009.03.06. 22:24

Németh Gábor ment - a lemez majd jön, ÖT SZÖVEG MELLÉKELVE!

  2009.03.05. 22:51

Németh Gábor helyett, (akivel hosszú éveken keresztül dolgoztunk a legnagyobb megelégedésre) 2009. február 27.-től Szakadáti Mátyás lett a zenekar új dobosa. A tagcserére azért került sor, mert nem tudtuk egyeztetni a P. Mobil kötelezettségeit Németh Gábor más irányú elfoglaltságaival.

Köszönjük „alezredes úr”!

A Kiadónak 2009.május 1.-ig kell leadnunk a kész Mobileum anyagot, amelynek a megjelenése július közepére - végére várható.

Schuster Lóránt/P.Mobil

CSÍT: Rudán Joe, tábor, busz, tábor

  2009.03.05. 22:37

Pár szó a koncertekről. Ahogy ígértük, a március a pécsi Bacchus Pincében kezdődik a nőnapi akusztikus bulival. 21-én Kaposvár, Pogo Center.

Az április egy nagy rock fesztivállal kezdődik a pécsi IH-ban, ahol a Lorddal és a Prognózissal együtt csapunk a húruk köze. Az est különlegessége, hogy fellép velünk Rudán Joe, hogy egy kis Mobil hangulatot varázsoljunk a színpadra.

Májusban két buli fix eddig, a pécsi Toxicban egy május elseje, illetve Sikondán egy szabadtéri buli a tószínpadon.

Júniusban az I. CSÍT Tábor, júliusban pedig a Vajdaságban Zentagunarason lépünk fel a IV. Délvidéki EMI táborban. Kellő mennyiségű érdeklődő esetén nagyobb busszal megyünk. Jelentkezni a fórumban lehet július 1-ig.

Most már az is biztos, hogy a Rockmaratonon is ott leszünk! 2009. július 5., nulladik nap, vasárnap este főműsoridőben! :)

A Stratégia köszön és informál

  2009.03.05. 22:33

A Rockspace 2009 tehetségkutató pályázat közönségszavazásán a Stratégia majd 400 zenekar közül, 607 szavazattal a hatodik helyet szerezte meg. Ezúton szeretnénk megköszönni a támogatásotokat, úgy gondoljuk tisztességesen, szép eredményt értünk el.

Kovács Róbert a zenekar Angliába távozott billentyüse április végén hazatér, és újra csatlakozik a Stratégiához, így biztos, hogy az új lemezen hallható majd játéka, valamint élöben is szeretnénk megmutatni billentyüvel színesített dalainkat.

A zenekar ebben az évben a Kárpátia elözenekaraként fog fellépni néhány helyen. A részleteket hamarosan feltüntetjük oldalunkon.

Megvan az új album dalösszeállítása!

Találkozunk leghamarabb Kálmánházán, mindenkit szeretettel várunk, mi majd nyomjuk a "zajt" ti meg érezzétek jól magatokat.

Üdvözlettel:  Stratégia

Kárpátia - Ha majd nyarunknak vége...

  2009.02.27. 15:46

Hungarica - Jöjj el szabadság!

  2009.02.27. 15:44

Csak linkek - és kép sincs

  2009.02.26. 21:11
Eléggé elhanyagoltuk a portál a napokban, úgyhogy most következzen néhány link, ami mögött sok olyan érdekes információ húzódik meg, amit elsőre nem is sejtenétek! Például a videó mögött érdekes információk lapulnak, az Ideast (gótikus metál) pedig egy interjú alapján is meg lehet szeretni. Grandpierre Attilát pedig remélem nem kell senkinek bemutatni.

 

Magna Hungária - Te kinek hiszel? (klip)

Grandpierre Attila - Vágtázó Életerő (interjú)

Az egyik interjú az Ideas-zel

A másik interjú az Ideas-zel

Ideas & Ficzek András - Hazám,hazám (videó)

Moby Dick - Az Ugass Kutya újrakiadásáról (interjú)

A CSÍT Tábor honlapja

Márciusban új Romantikus Erőszak album - koncertlemezzel

  2009.02.22. 00:30

A Romantikus Erőszak tizenötödik születésnapjára egy népzenei hatásokkal átitatott, lendületes nemzeti rock albumot jelentet meg, Árpád Hős Magzatjai címmel, 2009 március elején.

Portálos helyzetjelentés

  2009.02.15. 23:05

Ha már mindenki helyzetjent, akkor mi is. :)

Szeretném mindenkinek megköszönni a szavazatát, amit az elmúlt két hónapban leadott, nagyon hasznos volt. Remélem Ti is sok jó zenét találtatok a tehetségkutatósok között. Jelenleg várjuk az eredményt, van esély arra, hogy a Stratégia benne lesz első háromban.

[nem a szavazatok alapján hirdettek eredményt, így "buktuk"]

Aki olvasta a felhívást és nem szavazott, pedig lett volna rá ideje, az szégyellje magát.

Bárkinek bármi kérdése van, a Vendégkönyvben felteheti.

Koncertbeszámolókat szeretettel fogadunk, akár egy kontaktcserével, akár egy Vendégkönybe beírással. Járjatok koncertekre, ez a rockzene igazi értelme!

Szebb jövőt! Magyar feltámadást!

A CSÍT helyzetjelentése

  2009.02.15. 22:51

Írtak sokmindenről, kivéve az új lemezt...

Az új basszerral és billentyűssel kiegészülve ez a felállás

  2009.02.15. 22:49

Binder Laura (ének, furulya)
Ficzek András (ének, gitár)
Németh-Szabó Mátyás (gitár)
Rieckmann Tadeusz (dob)
Molnár István (basszusgitár)
Ungár Barnabás (billentyűk)

Miért van ez az újfajta hangzás?

  2009.02.15. 22:46

A zenekar válaszol.

A Magozott Cseresznye helyzetjelentése

  2009.02.15. 22:42

Mindenkit sokkolni fog a hír...

A Stratégia zenekar helyzetjelentése

  2009.02.15. 22:33

A zenekar életében fontos év lesz az idei...

Akusztikus koncert és prózai est

  2009.02.15. 22:25

Az Ismerős Arcok zenekar frontemberének, Nyerges Attilának 2008. decemberében jelent meg Ismeretlen Ismerős című novelláskötete. Az Ismeretlen Ismerős című előadás a novelláskötet élő bemutatója. A novellákat maga a szerző adja elő, és megelevenednek a novellák születésének körülményei is. A zenekar is új oldaláról mutatkozik be, akusztikus hangszerelésben szólaltatják meg a régi és vadonatúj dalaikat. A különleges hangzást az egyedülálló fény és vizuáltechnika teszi teljessé.
Az ősbemutató 2009. március 7-én 20 órakor, Budapesten, a MOM Művelődési Házban lesz (XII. ker. Csörsz. u.18.).
Jegyárak: 3000-3500Ft.
Jegyek kaphatóak a Ticket Expressz országos jegyértékesítő hálózatában (www.tex.hu, telefonos jegyrendelés: 06-30-30-30-999). Internetes jegyrendelés: jegyrendeles@ismerosarcok.hu.

 

Már megint van mire szavazni

  2009.02.10. 18:14

 

Lehet, hogy már értesültetek erről a tehetségkutatóról, de ha nem, akkor mindenképp érdemes most bepótolni a hiányosságot. Nagyon sok zenekar indult ezen, akiknek fontos lenne a támogatás. Elsősorban a STRATÉGIA zenekart javasoljuk támogatásra, tekintve, hogy alapvető nemzeti rock csapat, ráadásul a szavazatok alapján esélyük is van, ezért kérünk minden olvasót, hogy szavazzon rájuk! Cserébe letölthetitek a tavalyi demóról a Múlt és Jelen című számukat. Szavazni IDE KATTINTVA lehet, le kell pörgetni az oldalt, majd a zenekar sorában az 'Erre szavazok' gombra kattintani. Ezután nevet, emailcímet, lakcímet és telefonszámot kell megadni. Közülük a mailcím fontos, hogy valódi legyen, mert érvényeíteni kell a voksot!

Én mindenképp tudom javasolni a további böngészgetést, van jópár olyan produkció ami Olvasóinknak is tetszhetnek. Alább meghallgatásra javaslunk pár bandát.

Stratégia - nemzeti  heavy metal
Arcadia - nemzeti hard rock
Barbárok - heavy metal
Ezüst Patak - folk rock
Gyöngyvér - goth metal
Mytra - instumental metal
Nu Religion - melodic rock
Szeg - thrash metal
Ösztön - hard rock
Symphonium - neoclassic power metal
Nehrou - alternatív rock
Tirpunk - punk

Hírek a Hungarica zenekarról

  2009.01.31. 13:10

 • A februári 13-ai koncert rögzítésre kerül, ez DVD-ként, az őszre tervezett albummal együtt jön majd ki.
 • A koncert bevétele a Nemzeti Jogvédő Szolgálaté lesz, mint ahogy Kertai Zoltán 1,5×1,5 méteres festménye, a Demokratúra (a lemezborító eredetije) is árverezésre kerül - a bevétellel szintén az NJA-t támogatják.

Örüljetek, pestiek III.

  2009.01.30. 20:24

Örüljetek, pestiek II.

  2009.01.30. 20:23

A zenekarnak sikerült rekordgyorsasággal új dátumot egyeztetni a Rocktogonnal, így már február 4-én be tudjuk pótolni a múlt héten elmaradt bulit.

Folyamatban van a nyári tábor szervezése, továbbra is várják azok jelentkezését, akik úgy érzik tudnak nekik ebben segíteni. A szervezés folyamatát és mindent ami a táborral kapcsolatos a www.csittabor.hu címen lehet nyomonkövetni.

Valamint a zenekar 2009. január 31-én, Pécsen, a Bacchus Pincében rendkívüli akusztikus koncertet tartanak. A helyszín megközelítése: A Konzumtól elindulunk a Széchenyi tér felé a baloldalon, és kb. 50 méter után a Libri könyvesbolt előtt megtaláljuk.

Örüljetek, pestiek I.

  2009.01.30. 20:16

Kalapács József üzenete

  2009.01.29. 19:46

Mindenkinek köszönjük a IV. HARD Találkozó sikerét, aki velünk tartott ezen az igazán szép estén.

Nem szeretnék ünneprontó lenni, mégis muszáj minél hamarabb közölnöm a talán sokaknak fájó hírt - a Hard zenekar mostani formájában január 24-én lépett utoljára színpadra. Hogy milyen okok vezettek ide, nem szeretném elmondani és azt, hogy mi lesz a továbbiakban, még nem tudom, viszont ez a legutóbbi koncert hangulata azt súgja, hogy nem ez volt az utolsó Hard Találkozó.
Közönségünknek jó zenékben gazdag életet, zenésztársaimnak pedig sok sikert kívánok és különösképpen azt, hogy mindegyikük találja meg a szívéhez legközelebb álló zenei utat!

Üdv: Bivi

Ajánló

  2009.01.15. 16:33

Megjelent a Szebb Napok első, bemutatkozó lemeze, 9 dallal, nemzeti érzelmű dallamos oi-zene, szaxofon, 2 feldolgozás és egykét vidám kocsmadal! Ajánljuk az újdonságok kedvelőinek!
Érdeklődni az 500 forintos albumról itt lehet: szebbnapok@freemail.hu

Csináljuk kis Magyar Szigetet!

  2009.01.15. 16:21

„Kívánj 5-öt, és fesztivál lesz belőle!” szlogennel hirdetik a szervezők az idei Pannónia Fesztivált, ezzel lehetőséget biztosítva a közönségnek arra, hogy saját ízlésük szerint akalulhasson a program. A pannoniafesztival.hu-n lehet szavazni e-mail cím megadásával 5 kizárólag magyar együttesre. Amelyik zenekarra legalább 500 voks érkezik, meghívást kap a 3 napos rendezvényre!

Mégegyszer, hangsúlyozva: CSAK ÖTSZÁZ SZAVAZAT KELL!!!

Arany Nyíl Rock gála: szavazzatok ti is!

  2009.01.09. 16:01

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a budapesti Wigwam Rock Klub minden évben megszervezi ezt a díjátadó gálát, amelyen tavaly az év lemezévé az Ismerős Arcok Éberálom című albuma lett választva - ez talán jelent valamit.

Szavazni ide kattintva lehet, minden kérdésre egyenként:

http://www.wigwamrockclub.hu/vote.html

Tunyogi(†), Vikidál, Varga, Bill, Sárközi, Kékesi, Zeffer, Mareczky előadásában A Zöld, a Bíbor, és a Fekete

  2008.12.28. 20:14

Ha tetszett az előbb felsorolt program...

  2008.12.23. 20:42
"Nagyon-nagyon köszi mindenkinek, aki eljött a komlói bulira. Eszméletlen jó volt. Ezek után csak egy célunk lehet idén! Ezt hangulatot is felülmúlni Pécsen 30-án! Csak rajtatok múlik, rajtunk nem... :) Van további jó hírünk is. A jelenlegi helyzet szerint az 2009-es év első koncertje Budapesten lesz a Rocktogonban, január 14-én, szerdán. Szűz terület, nem vitás, így mindenkire szükségünk lesz, hogy megmutathassuk, hogy milyen is egy tökös komlói rockzenekar!"

Egy koncert margójára (beszámoló az énekestől)

  2008.12.23. 20:39

1. Szabad vér (Tunyogi R.B.)
2. A tegnap itthagyott (Tunyogi R.B.)
3. A zöld, a bíbor és a fekete (P. Box)
4. Rocktóber (P. Mobil)
5. Menj tovább (P. Mobil)
6. Őshaza (P. Mobil)
7. A fantom (CS.Í.T.)
8. Én vagyok a gonosz (CS.Í.T.)
9. Boszorkányéj (CS.Í.T.)
10. Európa (Varga Miklós)
11. Egyedül járom a várost (Lord)
12. Itthon vagy otthon (Lord)
13. Megváltás nélkül (Lord)
14. Kalász (CS.Í.T.)
15. Budapest fényei (CS.Í.T.)
16. 1920. (Cs.Í.T.)
17. Soha nem elég (P. Box)
18. Ingajárat (P. Box)
19. Vágtass velem (P. Box)
20. Paranoia [instrumentális] (CS.Í.T.)
21. Az utolsó dal (CS.Í.T.)
22. Néma kőszobor (Dinamit)
23. Miskolc (P. Mobil)
24. 3,20-as blues (H.B.B.)
25. Pocsolyába léptem (Takács Tamás D.B.B.)
26. Édes Otthon (H.B.B)
27. Rossz vér (Deák Bill B.B.)
28. 2 Ft-os dal (P. Mobil)
29. Szoríts a karjaidba (CS.Í.T.)
30. Anya (CS.Í.T.)
31. Álmodtam egy világot (Edda Művek)
32. Utolsó Rockn'roll (P. Mobil)
+1. Kopasz Kutya (H.B.B.)
+2. Hűtlen (Edda Művek)
+3. Utolsó cigaretta (P. Mobil)
+4. Maradj velem (Korál)

Edda művek - Amíg él el nem felejti (Papp László Sportaréna, 2007.12.22.)

  2008.12.22. 12:11
Az Edda első dvd-je valamivel lassabban készült el, mint a Luca széke... Először a 2003-ban megjelent Örökség lemez borítójában volt egy bejelentés, miszerint ősszel megjelenik egy dvd, mely tartalmazni fogja a zenekar összes klipjét. Persze mióta az Edda nem valamelyik multinál adja ki az anyagait, hanem magánkiadásban, azóta még alig-alig sikerült valamit valóban akkor megjelentetni, amikorra ígérték (eleve ritkán adtak ki friss anyagot), de azért az egy jó jel volt, hogy még abban az évben a decemberi Pecsa koncertet rögzítették, más kérdés, hogy sajnos a hangfelvétel hiányosságai miatt ebből aztán nem lett semmi...

Tagfelvétel a Dalriadában

  2008.12.22. 12:06
"Mint bizonyára tudjátok, az ősz folyamán tagcserére került sor a zenekarban. Kisegítő jelleggel Cserdi Imre ( www.babylonmusic.hu) játszott nálunk a Szelek Szárnyán turné állomásain, Neki ezúton is hatalmas köszönet, és üdv! Az új tagunk végül Molnár István, soproni illetőségű barátunk lett, aki- felszámolva egyéb kötelezettségeit- mostantól hivatalosan is a Dalriada teljes jogú tagja! Istvánról hamarosan bővebb infó a Tagok menüpontban!" - Dalriada

Tagcsere a Kerecsenben

  2008.12.22. 12:03
"Páran bizonyára már értesültek róla, hogy Gábor személyes okokból kivállt a Kerecsen zenekarból. Ezzel egy sikerekben gazdag négy éves korszakot tudhatunk magunk mögött. Ezúton is szeretnénk neki sok sikert kívánni a további pályafutásához. Öröm az ürömben, hogy már meg is találtuk méltó utódját Bukai László személyében, ezentúl ő püföli tovább a bőröket a Kerecsenben. Teljes gőzzel zajlanak vele a próbák, remélhetőleg a jövő év februárjára ismét dübörögni fog a zenekar. Addigis Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!" - Kerecsen - Rockerek.hu

Czimmer János interjú

  2008.12.22. 11:50

Nyerges Attila interjú

  2008.12.22. 11:49

Megjelent a bemutatkozó Avatar-lemez!

  2008.12.08. 20:59

A decemberi Metal Hammer magazin mellékleteként megjelent a 14 számos A szabadság felé... című lemez, melyen közreműködik Nachladal István (ének - Invader, ex-Wisdom) és Almár Ákos (tambura - Médium zenekar). Az albumon két dal is megtalálható a Forog a Gép demóról, melyet teljes egészében megtaláltok a Letöltésekben.

Nagy decemberi koncertek

  2008.12.07. 17:08

 

 

Ismerős Arcok: interjúk és egy új dal

  2008.12.06. 11:27

A Demokrata december 10-én, szerdán megjelenő száma (Attila fényképével a címlapon) egy terjedelmes interjút közöl Nyerges Attilával.

December 7-én, vasárnap reggel a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában hallható egy beszélgetés Nyerges Attilával.

Ismerős Arcok - Itt jártam

Az Omen zenekar ingyenesen letölthetővé tette az utolsó két lemezét!

  2008.11.29. 22:36

 
 
 

Interjú

  2008.11.27. 20:20

Egy pokoli hosszú interjú sok érdekes, és ma is aktuális dologról Kukovecz Gáborral, a Pokolgép alapító gitárosával még 2002-ből. Forrás: www.shockmagazin.hu

A P. Mobil behozza az évtizedes lemaradást

  2008.11.24. 16:49

 

Jövőre a zenekar jónéhány kiadvánnyal tervezik jelentkezni.

DVD-k:

1. A legrosszabb koncert (Fradi-pálya, 1994) + (egy óra dokumentumfilm az akkori felállás tagjaival, ami 2007-ben készült) + (bónusz felvételek: Tűzimádó, Honfoglalás szvit)
2. 4 Rocktenor (Deák “Bill” Gyula, Tunyogi Péter, Varga Miklós, Vikidál Gyula) PeCsa + Riportfilm
3. Örökmozgó lettem (dokumentumfilm) + Extrák (E-book is elképzelhető a meglévő anyagokból! Ez lenne az első Magyarországon!)
4. A zöld, a bíbor és a fekete (Dokumentumfilm Bencsik Sándorról) + Extrák
Esetleg a halottainkkal kiegészítve (Tóth Sándor+,Szegváry Gábor+,Cserháti István+)

Az új zenealbum (CD) kapcsán Schuster Lóránt zenekarvezető a következőket mondta el:

"Készülnek a Mobileum felvételei. A napokban fejeztük be a Ferivel a “Gyöngyök és disznók” című új számot."

Az új felállás első száma (már a letöltésekben is megtalálható!)

  2008.11.24. 16:39

P. Mobil: Fegyvert veszek

A szövegért kattints

Oi-Kor: jövőre kijön a születésnapi buliról készült DVD

  2008.11.24. 16:21

Amíg mindenki a 25. születésnapi DVD-t várja, addig van egy kis enyhítő gyógyszer a számotokra a letöltésekben, egy 2007-es Magyar Szigetes koncert kalózfelvételeként (angolul: bootleg).
A felvétel jó minőségű, úgyhogy jó szórakozást!

Hungarica: maxi koncertjeggyel, videó, személyi hírek

  2008.11.24. 16:04
2008. december 1-én egy különleges maxi lemezünk jelenik meg A SZABADSÁG betűi címmel. Két új dal mellett egy koncertfelvétel és az "Emlékezz" című, legelsőként ismertté vált dalunk "új köntösben" található a korongon. Multimédiás extraként felraktuk a CD címadó nótájához készült vadonatúj videoklipünket. A "SZABADSÁG betűi"-t az "Ide születtem" dalunkból készült filmhez hasonló igényességgel készítettük Császár Tamás rendezővel, és nagyon sok baráti segítséggel, amiért ezúton szeretnénk köszönetet mondani! A klipen kívül megtalálható még az "Ide születtem" komplett tabulatúrás gitárkottája.

H-599: Néhány szám kivételével mindent felpakoltak

  2008.11.24. 15:58

A zenekar honlapjáról tulajdonképpen minden nótát le lehet menteni.

Végre elkészült a válogatásalbum!

  2008.11.24. 15:49

Letölthető a bemutatkozó Stratégia-lemez!

  2008.11.24. 15:39

A zenekar letölthetővé tette a 2000-es debütáló Láss tisztán című lemezét.
Ez elérhető úgy a zenekar honlapjáról, mint tőlünk a Letöltések menüpontból, melyet nemrég regisztráció-függetlenítettünk!

A zenekar a következő kiadványokkal jelentkezik

  2008.11.24. 15:29

Magyar Cirkusz DVD:
A koncert valószínűleg nem teljes (kép és) hanganyaga közel 2 órában
Dedikálás: december 13., 15 óra, Mind-Zene Áruház (Budapest, V. ker. Vámház krt. 4.)

Ismeretlen Ismerős, valamint egy nem túl hangos könyv:
Novella gyűjtemény, CD melléklettel, melyen egy új dal is szerepel!
Dedikálás: december 9., 17 óra, Fehérlófia könyvesbolt (Budapest, VIII. ker. József u. 2.)

Esti Showder Ismerős Arcokkal, avagy a Költők és kígyóbűvölők "klipje"

  2008.11.22. 22:04

Csak annyi kommentet fűznék hozzá, hogy eddig majdnem 15000-en látták - a neten. A TV-ben akkor sokkal többen.

Holnap (csütörtökön) a Fábry-showban!

  2008.11.19. 18:40

Minden bizonnyal mindenki hallott már arról, hogy az Ismerős Arcok zenekar meg lett hívva az Esti Showder című műsorba. Az adás múlt héten fel lett vége, és holnap (csütörtökön) este adják le!

Elhunyt Tunyogi Péter

  2008.11.10. 22:06
61 éves korában, 2008. november 9-én eltávozott az élők sorából a P. Mobil egykori legendás, a Tunyogi Rock Band és Mobilmánia eddigi énekese. "Zöld csillag kihunyt az égen. A csónak partot ért. Hideg csendben fekete minden, legyen az álmod szép."

A Magyar Hírlap az Ismerős Arcok cirkuszi fellépéséről

  2008.10.16. 21:07

Ennyi ember előtt még sohasem játszottunk – szólt a mikrofonba Nyerges Attila, és újra körbetekintett a nézőtéren. Aligha véletlen, hogy a szövegíró-énekes meghatódott ennyi ismerős és ismeretlen arc láttán. Arra a kérdésre, hogy az ország egyik legjobb rockzenekarát, az Ismerős Arcokat miért nem ajnározza mindenki, talán az a válasz, hogy szövegeikben túl sok a zászló, dalaikban meg a tehetség, így aztán nem férnek bele a roppant igényes kereskedelmi rádiók kínálatába.

Mobilmánia: lemez Karácsonyra

  2008.10.16. 20:50

Szekeres Judit, az EMI Hungary ügyvezető igazgatója, valamint Vikidál Gyula, Tunyogi Péter, Rudán Joe, Zeffer András és Kékesi László lemezszerződést írtak alá. Ennek értelmében a Mobilmánia albuma még idén, a karácsonyi piacra megjelenik. A lemezen zömében új dalok lesznek, tehát a klasszikus Mobil nóták után vadonatúj szerzeményekkel is jelentkezik az együttes.

Piramis, Révész Sándor nélkül?

  2008.10.16. 20:26
Piramis+ néven új zenekart alapított a Piramis három tagja, Závodi János gitáros, Gallai Péter billentyűs-énekes és a dobos Köves Miklós. Révész Sándor nem tagja a formációnak, helyén Csoki, azaz Nyemcsók János szerepel, aki nem ismeretlen a Piramis rajongói számára, hiszen a Piramix emlékzenekarral országszerte koncertezett a Piramis dalaval.

Ricse a Pecsában

  2008.10.16. 20:22
A zenekar október 18.-án, 19 órai kezdettel tartja 30. születésnapi buliját a Petőfi Csarnokban. A koncerten fellépnek a banda régebbi tagjai közül is sokan, sőt elhangzik még egy EDDA-dal is. Hogy miért? Tessék élőben leellenőrizni! Jegyrendelés: www.eventim.hu

Ingyenesen letölthető a CHC ajándéklemeze!

  2008.10.16. 20:16

A 10 éves Cool Head Clan új albuma (Szép hazám útjain) már letölthető a zenekar honlapjáról, az előzetes híreknek megfelelően. Letöltéshez el kell látogatni a zenekar weboldalára, ott megadni az e-mail címet, melyre majd a letöltéshez szükséges kód érkezik. Ezzel aztán már csak be kell jelentkezni és már lehet is tölteni! Kedvcsinálónak a dalcímek:

01 Szép hazám útjain 4:29
02 Bujdosó 3:15
03 Apám a rock 3:12
04 Rózsa Sándor 1:28
05 Döljön a fal 4:15
06 Magyar lányok 3:15
07 Október 23. 4:29
08 Ugye pajtás 4:22
09 Fekete mély vizen 3:11
10 Ady: Muszáj Herkules 1:28

CSÍT: baráti tábort szerveznének, aki szereti őket és tudna segíteni is, azt kérjük, hogy segítsen!

  2008.10.16. 19:57

Október 11-én elkezdődik az I. Cs.Í.T. Barátok Táborának szervezése is. Ezen a napon találkozunk (a szervezők), hogy formába öntsük elképzeléseinket. Ami biztos, hogy ez a tábor 2009. június 13-14 napokon lesz megrendezve. A táborral kapcsolatos, hogy a napokban egy új honlap is megjelenik, ami csak ezzel a rendezvénnyel fog foglalkozni. Az előzetes megbeszélésünk alapján ez a honlap önállóan működik majd, de egy kattintással a Cs.Í.T. weblapról is elérhető lesz. Várjuk továbbra is azokat akik szeretnének segíteni akár a szervezésben, akár a lebonyolításban, akár szponzorok felkutatásában.

Jelentkezni lehet a tabor@csit.hu és a +36/20/5-528-160 telefon számon.

Végre megjelent!

  2008.10.16. 19:53

2008.10.10.-i dátummal jelent meg a Patrióta zenekar Ébredés című bemutatkozó nagylemeze!

Innen lehet megrendelni
Itt lehet belehallgatni

Régi Titkolt Ellenállás lemez újrakiadása hamarosan +letölthető dal

  2008.10.10. 23:47

Az album utáni szüntelenül nagy érdeklődésnek köszönhetően döntött úgy az együttes, hogy újra kiadja ezt a bizonyos CD-t. A lemez kiadásának munkálatai már megkezdődtek és minden bizonnyal a tervezett napon, november 15-én, a budapesti születésnapi koncerten már kapható lesz.

Hírek a Dalriada zenekar új honlapjáról

  2008.10.07. 13:47

"Értesítjük minden kedves Barátunkat, hogy Varga György, basszusgitárosunk, mintegy hatévi közös munka után a továbbiakban nem tudja már vállalni a zenekari tagságot, munkahelyi, és egyéb elfoglaltságaira való hivatkozással. Az elkövetkezendő néhány koncerten Cserdi Imre (Babylon zkr) barátunk segít ki minket, a megüresedett poszt betöltéséről pedig hamarosan konkrétumokkal szolgálunk!"

Tűzmadár: halom hír

  2008.09.29. 19:36

1. Új honlapdizájnjuk van, Papesz szerint szép
2. Kiadnak egy EP-t Volt egy álmom... címmel
3. Az EP letölthető lesz októberben a honlapjukról
4. Lemezbemutató koncert: 2007. október 24, Avalon, Bp.
5. Turné a Dalriadával és a Nightquesttel (Nightwish tribute)

Még nem áttörés, de valami elkezdődött

  2008.09.29. 19:15

 

Néhány napja adtunk (majdnem) hírt arról, hogy a H.A.R.D. zenekar Traveler című bemutatkozó anyagát elkezdte terjeszteni a német AOR Heaven kiadó, ám most hozzátesszük azt, hogy az album a kiadó legkeresettebb 30 lemeze közé került (angolul: it's in the TOP 30).

Új Nemzeti Rock zenekar az OVERLOAD!!!

  2008.09.28. 15:35

A zenekarról pár szót: Az Overload zenekar 2003-ban alakult Miskolcon. Műfajuk a kezdetektől fogva heavy/power-metal volt hazafias elemekkel megtűzdelve. Ez a szövegekre értendő, ugyanis aki igazán akarja érteni a jelentést, az olvas majd a sorok között. 2007 nyarán rögzítették első nagylemezüket, amely Zsarnok / Under the heel címmel fog világra jönni.

Kedves Barátaink (és Család)!

  2008.09.15. 20:39

Úgy látszik, hogy ma Cserkó napot tartunk, de lássuk mi újság a zenekar háza táján.

Ossian : Küldetés - Már a myspace-en is!

  2008.09.14. 20:28

2008 ősze nemcsak az új stúdióalbumot hozza az Ossian rajongók számára, hanem – a zenekar történetében először – lehetőség van arra is, hogy bárki előzetesen belehallgasson a lemezbe a zenekar myspace oldalán, ahol három friss dalt találnak a rajongók a Küldetés c. lemezről (A Száműzött visszatér, Az Életvonal, Asszony feketében), mely 2008. szeptember 8. óta a boltok polcain is megtalálható! Lemezbemutató a már megszokott keretek között, november 22-én a Petőfi Csarnokban kerül megrendezésre.

http://www.myspace.com/ossianofficial

Forrás: Rockerek.hu

Ismerős Arcok - Magyar Cirkusz

  2008.09.09. 15:54

Szeptember 27-én este 7 órától a nagy magyar cirkusz közepén megnyugvást lehet találni, és katarzist érdemes várni. A Fővárosi Nagycirkuszban ugyanis ekkor lép fel az Ismerős Arcok. Az előadás címe Magyar Cirkusz lesz, s valószínűleg szó esik, illetve ének zeng majd országvezető bohócokról, viperával fenyítő kígyóbűvölőkről, közéleti keménykalapokról és krumpliorrokról, valamint minden rendű-rangú artistalányról.

Kedves olvasóink!

  2008.09.05. 23:08
Itt jobb oldalt, a képecske alatt van egy szavazás. Az a kérdés, hogy "Milyen sűrűn legyen hírlevél?". Legyetek szívesek és szavazzatok, mert eddig még nem jött be megfelelő számú szavazat! Emellett a Magyar Szigetesre is lehet szavazni, igen. Sőt, lehet írkálni a fórumba is, meg balra a csetbe. És lehet beszámolókat, esetleg interjúkat is beküldeni!

Ingyenes lesz a Cool Head Klan albuma

  2008.09.05. 23:02

A zenekar új lemezének (Szép Hazám útjain) keverése befejeződött, és október 11.-től a zenekar addigra megújuló weboldaláról ingyenesen letölthető lesz, mivel az idén 10 éves zenekar ezzel szeretné a közönséget megajándékozni. Valamint forgattak egy videoklipet a címadó nótáról, melyet szintén mindenki a zenekar honlapjáról érhet majd el.

Magozott Cseresznye: új, normális honlap

  2008.09.05. 18:45

Végre valahára elkészült a Cseresznye honlapja!
Címe: www.magozottcseresznye.hu

Ossian-hírek

  2008.09.05. 17:45
 • Ossian: Küldetés CD 2799Ft (akció!)

  Rendelés

  Az új Ossian stúdióalbum szeptember 8-tól a boltokban!
  (Előzetes dal a HammerWorld szeptemberi számának CD mellékletén: Asszony feketében)

  * DEDIKÁLT VERZIÓ CSAK A METALINDEX SHOPBAN!

  Különleges ajánlataink:

  - A megjelenés napjáig megrendelve 200 Ft kedvezménnyel előjegyezhető!

  - Kérd a lemezt dedikálva (akár névre szólóan is)! Írd be a megjegyzés rovatba, hogy mit szeretnél a CD-re íratni! A dedikált lemezeket szeptember 8-án, a megjelenés napján postázzuk!

  - A lemez mellé megrendelheted az albumborítós pólót is, jó minőségű, fekete(fiú/lány) Fruit Of The Loom pólón kedvezményes áron!

  Az összes Ossian terméket itt találod meg

 • Szeptember elsejétől már kaphatók a jegyek a november 22.-ei lemezbemutató koncertre!

Lehet böngészni...

  2008.09.05. 17:27

A DALRIADA - TŰZMADÁR - NIGHTQUEST turné állomásai

Moby Dick rajongóknak kötelező! (A többieknek csak ajánlott)

  2008.09.04. 21:12

A zenekar első videoklipje
Ellenzék - Halott hősök

Ellenzék 2. Kislemez!!!

  2008.09.02. 18:51

    

 Megjelent az Ellenzék második kislemeze "ELÉG VOLT" címmel
 A korong ára 700,- magyar forint
      Következő koncert: 2008. szeptember 27. - BUDAPEST /Wigwam Rock Klub/ + LORD

OI-kor - T.E. születésnapi koncert

  2008.08.27. 14:51

Figyelem!

A 2008. november 15.-ei, Budapesti (Avalon Klub) születésnapi koncertünknél a helyszín korlátozott befogadó képessége miatt az elővételes jegyek árusítását megkezdtük.

Az elővételes jegy ára 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft.

A jegyek megvásárolhatók:
Budapest Fehérlófia Nemzeti Könyvesbolt, valamint megrendelhető webáruházunkban!

A koncertet rögzítjük, melyet DVD formában fogunk megjelentetni.

Rongyos Gárda-emléknap Harkán

  2008.08.25. 16:18


Rongyos Gárda

A Rongyos Gárda emlékére koncertet szerveztek, amelyen fellép a Moby Dick, Kárpátia, Romantikus Erőszak, Kerecsen és Sárdy Barbara. A belépő 2200 Forint. Alább látható a rendezvény plakátja!

Megjelent a Turán - Üzenet Haza című első nagylemezük!!!

  2008.08.24. 16:53

Már boltokban az Idők Szava

  2008.08.23. 17:04

01 Hallom az idők szavát
02 Akkor megyek
03 Ébredj Magyar !
04 Mézeskalács
05 Magyar baka
06 Ha látok csillagot
07 Szárba szökött a Bánáti búza
08 Rongyos gárda
09 Ha majd a nyarunknak vége
10 Krasznahorka
11 Nyakas a paraszt gazda
12 Csángó himnusz

Hírek Ossianéktól

  2008.08.21. 13:13

 • A "KÜLDETÉS" album megjelenésének napján, szeptember 8-án, 17 órakor dedikálás lesz a Hammer Zenebarlangban!

 • Az Ossianosok VII. Nemzetközi találkozója, és a "Küldetés" album bemutató-koncertje november 22-én, szombaton lesz a Petőfi Csarnokban.

 • Idén stúdiózás közben csináltunk pár "házi" film-felvételt, amiből összeraktunk két rövid, kb. 1-1 perces kis anyagot. Ezeket most meg lehet nézni az "Extrák" menüpont alatt.

Tömör tény

  2008.08.20. 23:48

A tervek szerint jövőre új Moby Dick lemez lesz.

Egy érdekes produkció

  2008.08.20. 23:41

A zenekar szeptember 27-én 19 óra kezdettel a Fővárosi Nagycirkuszban adja elő
Magyar Cirkusz névre keresztelt produkcióját, melyen vendég lesz
Pataky Attila! Részletek később...

A Jászmagyarok zenekar szólógitárost keres!

  2008.08.20. 23:33

Olyan jelentkezőt várnak, aki:
- el tudja játszani a meglévő dalokat
- van megfelelő hangszere
- felvállalja a zenekar mondanivalóját
- a jászberényi próbateremben min. heti egy alkalommal pontosan meg tud jelenni!

Bővebb információ:

Nagy őszi turné

  2008.08.18. 12:18

"Megkezdődött a Dalriada zenekar őszi turnéjának fixálása. Rajongóbarát koncertkörutat szeretne csinálni a zenekar a Tűzmadár és a Nightquest (Nightwish Tribute) zenekarok társaságában. Ennek első jele ez a felhívás. Mindenki, aki szeretne lakóhelyén találkozni a három említett zenekarral, keresse meg a településen a szervezőket, klubokat, művelődési házakat, és kérje őket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Dalriada zenekarral és hívják meg a turnét.

Sziva Balázs: Csak a magyar ifjúságban és a radikális nemzeti ellenállásban hiszek

  2008.08.18. 12:09

A közelmúltban látott napvilágot a hazafias rock két meghatározó bandájának, a Romantikus Erőszaknak és a Hungaricanak egyaránt frontemberi szerepét betöltő Sziva Balázs 15 év nemzeti rock című kötete. A tökéletes korrajznak is beillő könyvről, - amelyet sok ritka fotó és Budaházy György előszava is gazdagít - a szerzővel a HunHír.hu szerkesztője beszélgetett!

CS.Í.T. - Játék, Forgatás

  2008.08.17. 16:46

Hát akkor kezdődjék a játék! Az elkövetkező hetekben, minden héten felteszünk egy zenekarral kapcsolatos kérdést. Aki minden kérdésre jól válaszol, az év végén kap a zenekartól egy db, két főre szóló ingyenes belépőkártyát a Cs.Í.T. 2009 év összes koncertjére! A válaszokat a info@csit.hu-ra várjuk.

RomEr koncert 20-án!

  2008.08.14. 20:26

2008. augusztus 20.-án  Budapesten a  Margitszigeti nagyréten, a Thermál Hotel és a Víztorony között, Jobbik családi nap! A legegyszerűbb megközelítés az Árpád-híd felől.  Kezdés 19 óra.

Déli Terror - Tisztítótűz

  2008.08.13. 09:42

Elkészültek a korongok! Már meg lehet rendelni (terrorista@freemail.hu) ! 11nóta található rajta, 1200HUF az ára. Elég jól sikerült...

Újra itt a Nemzeti Front!

  2008.08.12. 12:20

Örömhír, hogy 2 év után Esztergomban a MÖM táborban a NEMZETI FRONT zenekar és a 64 Vármegye vezetője békét kötött és pontot tettek a sérelmekre , újra egységben az erő! Az igéretek szerint a 2009-es Magyarszigeten újra látható és hallható lesz a Front!

Új címen is elérhetőek vagyunk!

  2008.08.11. 20:40

A mai naptól fogva oldalunk új címen is elérhető http://nrock.try.hu/

Szebb Jövőt!

Újra indul a Magurak klub!

  2008.08.08. 14:21

Sting Underground Music Pub avagy a Magurak Klub! Augusztus 23. Szombat 20 óra: 4-es BLOKK, OI-KOR, Magozott Cseresznye. Mindenkit szeretettel vár a CSERESZNYE CSALÁD!

Magyar Sziget interjúk!

  2008.08.08. 11:58

Miint minden az évben most is élőben közvetítette a Szent Korona Rádió a Magyar Sziget történéseit. A rádió csapata több zenekarral is készítette interjút. Ha zenekar nevére rákattintasz akkor átírányít a rádió oldalára!

Beatrice, Cool Head Clan, Dalriada, Fehér Virágok, H-599, Kárpátia, Konkoly, Kormorán, Mátrix, Oi-kor, Ossian, Patrióta, Szkítia, Team Rock Band, Titkolt Ellenállás, Vágtázó Csodaszarvas

Forrás: Szent Korona Rádió

Paksi Endre a Küldetésről

  2008.08.07. 18:36

"Minden eddiginél komolyabb csapatmunkában készültek a dalok és nagy örömünkre Krisztián is csatlakozott a szokásos szerző-hármashoz! Egy nagyon jól sikerült szám, a "Száműzött visszatér" zenei alapjait hozta, amit aztán közösen formáltunk véglegessé. Több közeli ismerősünk, akik hallották az anyagot, egyöntetűen a zenekar klasszikus albumaihoz - Árnyékból a fénybe, Titkos ünnep, Tűzkeresztség - hasonlították.

 
A XXI. sz. képe

Fluor és Zorán

 
Zenekarok
 
Szórakozóhelyek
 
Társoldalak
 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~